V SIJevi strokovni knjižnici najboljša poslovna knjiga 2017

 

V SIJevi strokovni knjižnici najboljša poslovna knjiga 2017

 

Med desetimi do sedaj izdanimi knjigami zbirke Sijeva strokovna knjižnica je tudi svetovna uspešnica »Predanost«, profesorice dr. Angele Duckworth, ki je prejela nagrado Najboljša poslovna knjiga 2017.

 

Nagrado sta podelila GZS (Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev) in Združenje Manager v okviru Slovenskega knjižnega sejma. »Predanost« je izvirno in prepričljivo delo, ki na provokativen način bralcu ponudi priložnost za razmislek o osebni predanosti, o neizmerljivih virih lastne motivacije ter pokaže na možnosti in pomembnost osebne angažiranosti za samouresničevanje ciljev v življenju in pri delu.

 

Nagrada je dokaz uspešnega večletnega sodelovanja Skupine SIJ in založbe UMco, ki z izdajo knjig v okviru trajnostno naravnanega modela založniškega sodelovanja ustvarjata vrednost tako za založbo, za slovensko poslovno javnost in za vseživljenjsko učenje sodelavcev Skupine SIJ.

 

Širši poslovni javnosti omogočata, da v maternem jeziku prebira literaturo, ki je brez sodelovanja UMca in Skupine SIJ ne bi našli na slovenskih knjižnih policah. Z dotiskom knjig za lastno SIJevo strokovno knjižnico in dostopom do elektronskih verzij vseh do sedaj izdanih deset knjig pa v Skupini SIJ spodbujajo sodelavce k branju, razmišljanju in deljenju svojih misli in izkušenj na pogovornih srečanjih, kjer se pogovarjajo o pomembnih temah, ki so ključne za poslovno in osebno rast.

 

Skupina SIJ in založba UMco v svojem dolgoročnem partnerstvu že načrtujeta izdajo novih knjig.