SODELOVALNA TEKMOVALNOST NA 2. SIJ ZIMSKIH IGRAH

SODELOVALNA TEKMOVALNOST NA 2. SIJ ZIMSKIH IGRAH

SIJ Zimske igre so v Skupini SIJ tako kot Dan metalurga postale tradicionalne. Na 2. športno-družabnem srečanju na smučišču Poseka na Ravnah na Koroškem se je v soboto, 3. februarja zbralo več kot 200 SIJevcev – skoraj polovica se jih je pomerila v smučanju in deskanju, ostali pa so v ciljni areni spodbujali svoje kolege. Vsi skupaj pa so kasneje zaploskali najhitrejšim jezdecem belih strmin in uživali v pestrem zabavnem programu.


Član uprave Skupine SIJ Dmitrii Bochkarev je poudaril: »V Skupini SIJ podpiramo različne športne aktivnosti. Vanje vključujemo zaposlene in tudi naše družinske člane, saj je prav, da se družimo tudi izven naših delovnih okolij, da se znamo skupaj sprostiti, se zabavati. Na takšen način se bolje spoznamo ter tako lažje in bolj učinkovito sodelujemo ter lažje dosegamo zastavljene cilje na vseh področjih našega delovanja.«


Zaposleni se bodo v letošnjem letu lahko športno udejstvovali tudi v okviru športnega društva SIJ, kmalu pa bodo vsi SIJevci glasno navijali tudi za 71 slovenskih olimpijcev, ki se bodo potegovali za dobre uvrstitve na olimpijskih igrah. Skupina SIJ je namreč veliki sponzor olimpijske reprezentance Slovenije.
Tako kot športniki trdo garajo za svoje uspehe, si tudi v Skupini SIJ prizadevajo za ohranjanje trdnega položaja na zahtevnem jeklarskem trgu, kar jim uspeva z neprestanim izboljševanjem svojih vrhunskih nišnih izdelkov.