Skupina SIJ postala generalni pokrovitelj Plavalnih reprezentanc Slovenije

Ljubljana, ponedeljek, 28. novembra 2016 – Skupina SIJ postala generalni pokrovitelj Plavalnih reprezentanc Slovenije

Pred odhodom na Svetovno člansko prvenstvo/ 25m bazen, ki bo potekalo od 07. - 11. 12. 2016 v Windsorju (CAN), sta Skupina SIJ in Plavalna zveza Slovenija podpisali pogodbo o generalnem sponzorstvu plavalnih reprezentanc Slovenije. Na konferenci je bilo predstavljeno tudi novo vodstvo Plavalne zveze Slovenije ter ekipa plavalcev, ki nas bo zastopala na svetovnem članskem prvenstvu.
Ob tej priložnosti sta predsednik uprave Skupine SIJ Anton Chernykh ter predsednik PZS dr. Jakob Bednarik podpisala pogodbo o generalnem sponzorstvu plavalnih reprezentanc med SIJ, d. d. in Plavalno zvezo Slovenije do zaključka olimpijskega ciklusa 2020. 

Anton Chernykh je ob tem izrazil zadovoljstvo, da bomo s podpisom sponzorske pogodbe nadgradili prisotnost v plavanju, ki ga preko sponzorstva Ravenska plavalnega kluba podpiramo že več desetletij. V preteklosti je slovensko plavanje že dosegalo mednarodno vrhunske rezultate, vključno z olimpijsko kolajno. Tudi novi program dela je usmerjen v vrhunskost, z ambicioznimi cilji. To so tudi vrednote Skupine SIJ, saj nas ne zanima povprečnost, temveč želimo biti najboljši v tem, kar počnemo.