NAKUP ELEKTROD ODSLEJ TUDI PREK SPLETA

Ljubljana, 15. oktobra 2020 – Spletna prodaja je bila prepoznana kot nepogrešljiv del poslovanja Skupine SIJ že leta 2018, ko je na spletu svoje izdelke ponudila družba SIJ Ravne Systems. V obdobju epidemije COVID-19 je marsikomu otežen dostop do trgovin z varilnimi materiali, zato se tudi v družbi SIJ Elektrode Jesenice največjem slovenskem in uveljavljenem evropskem proizvajalcu elektrod, varilnih žic in drugih dodajnih materialov za varjenje, ki jim kupci zaupajo že 80 let – trudijo, da bi kupcem olajšali pot do njihovih izdelkov. Odslej bodo lahko tako posamezniki kot tudi podjetja hitreje in enostavneje naročali njihove izdelke prek spletne trgovine SIJ Shop Elektrode.

Ker v Skupini SIJ stremimo k usklajenosti, izkoriščanju sinergij ter stroškovni in časovni učinkovitosti, bo naša nova spletna trgovina imela enak zunanji videz in osnovno funkcionalnost kot spletna trgovina SIJ Ravne Systems. Seveda pa bo spletni portal prilagojen specifičnim potrebam prodajnega programa oziroma kategorijam izdelkov SIJ Elektrod Jesenice in njihovim kupcem – tako poslovnim kupcem (B2B) kot tudi potrošnikom (B2C).

Vabimo vas v spletno trgovino SIJ Shop Elektrode, ki jo najdete v vsakem kraju na svetu 24 ur na dan 7 dni v tednu. V njej vam nudimo širok nabor različnih vrst oplaščenih elektrod (bazične, rutilne, za navarjanje), žic za različne vrste varjenja (plamensko, v zaščitnem plinu), pa tudi varilne praške za avtomatsko varjenje navadnih konstrukcijski jekel.

Spletna trgovina je integrirana s sodobnim informacijskim sistemom, kar omogoča ažurno  prikazovanje zalog izdelkov in različnih cen glede na lokacijo registriranega uporabnika, prepoznava morebitne posebne prodajne pogoje določenega registriranega uporabnika ipd. Registrirani uporabnik bo lahko izbiral med več plačilnimi možnostmi – plačilom s kreditno kartico, PayPalom, odlogom plačila ali bančnim nakazilom.

»Velika prednost spletne trgovine SIJ Shop Elektrode je, da lahko potencialni kupci takoj preverijo podrobnosti in prednosti posameznih proizvodov, preverijo aktualne informacije o njihovi zalogi in pošljejo povpraševanje za tiste, ki so trenutno razprodani,« poudarja Branka Ahčin, vodja prodaje in marketinga v SIJ Elektrodah Jesenice, in dodaja: »S spletno trgovino SIJ Shop Elektrode vzpostavljamo v SIJ Elektrodah Jesenice pomemben dodaten vzvod za pridobivanje novih kupcev, s tem pa tudi priložnost za dvig prodaje in večjo prepoznavnost proizvodov naše blagovne znamke. Obenem bomo tudi optimizirali delo prodajnikov in celoten prodajni proces.«

S kreativno zasnovo in funkcionalnostmi spletne trgovine smo stremeli k enostavni in intuitivni uporabniški izkušnji, ki bo s svojim delovanjem prepričala uporabnike, da se raje odločijo za nakup z uporabo spletne platforme kot pa po elektronski pošti ali telefonu.

 

SIJ Elektrode banner 1680x1260 si 4 proti 3